Cautare

994 de rezultate pentru "tv fox antena" (3.02 secunde)
Doi militari si-au pierdut viata si alti trei sunt raniti, in urma prabusirii elicopterului IAR-330 Puma SOCAT, a declarat ministrul Apararii, Mircea Dusa, la Antena 3.
dialogul a avut loc la Realitatea TV, in cadrul emisiunii realizata de Eli Roman - "Realitatea zilei", la care am participat aseara, de la ora 21.00. ... Aliatul de nadejde al USL intru prostirea populatiei este Antena 3. ... Pe cine va mai da vina Antena 3?
Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara. ... Antena 3) Iata linkul de unde poate fi descarcat tabelul de sustinere a candidaturii lui Mircea Diaconu :
Antena 3 informeaza: ... Dumnealui a fost suspendat in urma unui referendum legal, asta este mare diferenta", a spus senatorul PSD, marti, la Antena 3.
Azi, el este invitat la Antena 3. Din anul 2009 face parte din PNL. In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale.
Antena 3: ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3.
Pornind de la aceasta afirmatie, fostul premier si presedinte al PSD a declarat la Antena 3: - Nu am vrut decat sa prezint intr-un fel cadrul general, care va fi schimbat in mod categoric la alegerile parlamentare.
Intr-un interviu la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca Ion Iliescu a fost cel mai bun presedinte al Romaniei Adrian Nastase a vrut sa fie presedintele Romaniei, dar a pierdut, in 2004, in fata lui Traian Basescu.
Am reusit in 2018, dupa multi ani de eforturi si diligente, sa infiintam studioul teritorial Radio Romania Brasov FM, prin reorganizarea statiilor locale Antena Brasovului si Antena Sibiului.
Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul.
Asocierea va realiza difuzarea de spoturi de 30 de secunde pe primul post de televiziune generalista si pe primele doua canale tv de stiri, selectate in functie de audienta. ... Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
El a mai declarat ca exista negocieri avansate pentru a aduce la Vox News o vedeta de la B1 TV. "La B1 TV sunt oameni buni, pe care intentionam sa-i luam", a explicat Emil Jascau.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici. ... Cum auziti de ciocan sau de organ va pleaca mana, domnule Patapievici", a spus Mircea Badea, la Antena 3, in editia din 3 septembrie.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. Potrivit Andreei Cretulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una "personala".
Sebastian Vladescu a recunoscut, sambata, in cadrul emisiunii "Q&A", la Antena 3, ca el a propus varianta impozitului diferentiat, deoarece aceasta "ar fi reglat mai mult din deficientele sistemului bugetar si fiscal".
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
Curierul National, Jurnalul National, Antena 1. ... Multa vreme Jurnalul National si Antena 1 au reprezentat a doua mea familie, ba chiar as spune ca, intr-o anumita perioada, au fost prima mea familie, perioada aceea in care imi vedeam familia in somn.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Codrut, vezi ca te suna cineva de la Antena sa dai niste explicatii apropo de toate porcariile astea si rugamintea mea e urmatoarea: si acum la Antena, si maine cand faci interviul pentru luni, si in cele doua comunicate de maine, baga o fraza cu aceeasi idee:
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
google-analytics.com